Allianz Balance
Kerülj velünk egyensúlyba!

Az elmúlt egy év mindannyiunkat próbára tett. Fizikailag, mentálisan, egzisztenciálisan, érzelmileg, társas kapcsolatainkat tekintve egyre-másra, újabb hullámokban jöttek az akadályok. Nincs köztünk olyan, akit ne érintett volna valamilyen módon: kicsit, nagyot, tanulót, tanítót, nőt, férfit, főnököt, beosztottat, alkalmazottat, vállalkozót, egyedülállót vagy családfenntartót egyaránt.

Az elhúzódó pandémia, a bizonytalanság, a kapcsolattartás és a munkavégzés megváltozott módja alaposan felforgatta az életvitelünket és az életmódunkat. Amellett, hogy mindez hatással van emberi kapcsolatainkra, tevékenységeinkre, az érzelmeinket, pszichés és mentális működésünket is nagyban befolyásolja.

Azoknak akik már felismerték ezt a folyamatot és szeretnének többet megtudni az alkalmazkodás és a reziliencia (vagyis a rugalmas ellenállóképesség) lehetőségeiről és eszközeiről, illetve azoknak, akik úgy érzik, hogy támogatásra van szükségük, csatlakozzanak új, ingyenes, mindenki számára nyitott webináriumsorozatunkhoz, melyet Allianz Balance néven indítunk.

Minden alkalommal egy meghívott szakértő tart előadást a lelki, mentális, érzelmi egyensúly megteremtését segítő témák egyikében. Amennyiben időben szeretnél értesülni a soron következő előadás témájáról és időpontjáról, kövess minket közösségi média felületeinken! Az online esemény linkjét a regisztráció során megadott email-címedre fogjuk elküldeni az eseményt megelőzően.

A harmadik Allianz Balance webinárum előadója: Dr. Almási Kitti

Időpont:
2021. június 9. 19 óra
Téma:
Önismereti tanulságok krízishelyzetben

ElőadóHa kizökkenünk a szokásos kerékvágásból, akkor kénytelenek vagyunk addig háttérben lévő készségeinket is igénybe venni, illetve addig háttérben lévő érzelmeinket megélni, mozgósítani. Az ilyen kitett időszakokban akár a szorongásainkkal, akár az erőtartalékainkkal szembesülünk, hosszabb távon segíti az önismeretet, vagy akár kapcsolataink tisztázását.

A regisztráció erre az eseményre véget ért. Arról, hogy ki lesz az Allianz Balance-sorozat következő előadásának házigazdája, és miről fog szólni a webinárium, az Allianz Hungária Facebook-oldalán, illetve honlapján adunk információt a közeljövőben. Köszönjük, hogy velünk tartasz!