Allianz Balance
Kerülj velünk egyensúlyba!

Az elmúlt egy év mindannyiunkat próbára tett. Fizikailag, mentálisan, egzisztenciálisan, érzelmileg, társas kapcsolatainkat tekintve egyre-másra, újabb hullámokban jöttek az akadályok. Nincs köztünk olyan, akit ne érintett volna valamilyen módon: kicsit, nagyot, tanulót, tanítót, nőt, férfit, főnököt, beosztottat, alkalmazottat, vállalkozót, egyedülállót vagy családfenntartót egyaránt.

Az elhúzódó pandémia, a bizonytalanság, a kapcsolattartás és a munkavégzés megváltozott módja alaposan felforgatta az életvitelünket és az életmódunkat. Amellett, hogy mindez hatással van emberi kapcsolatainkra, tevékenységeinkre, az érzelmeinket, pszichés és mentális működésünket is nagyban befolyásolja.

Azoknak akik már felismerték ezt a folyamatot és szeretnének többet megtudni az alkalmazkodás és a reziliencia (vagyis a rugalmas ellenállóképesség) lehetőségeiről és eszközeiről, illetve azoknak, akik úgy érzik, hogy támogatásra van szükségük, csatlakozzanak új, ingyenes, mindenki számára nyitott webináriumsorozatunkhoz, melyet Allianz Balance néven indítunk.

Minden alkalommal egy meghívott szakértő tart előadást a lelki, mentális, érzelmi egyensúly megteremtését segítő témák egyikében. Amennyiben időben szeretnél értesülni a soron következő előadás témájáról és időpontjáról, kövess minket közösségi média felületeinken! Az online esemény linkjét a regisztráció során megadott email-címedre fogjuk elküldeni az eseményt megelőzően.

Az Allianz Balance ötödik webináriumának előadója: Győrfi Pál, mentőtiszt, mentálhigiénikus, PR-szakember

Időpont:
2021. október 19. 19 óra
Téma:
Testről és lélekről

ElőadóÉp testben ép lélek – állítja a jól ismert mondás, ez persze fordítva is igaz: lelki egészség nélkül hosszútávon a testünk sem képes jól működni. Mit tehetünk lelki egyensúlyunk megőrzéséért ebben a szorongásokkal és kockázatokkal teli időszakban? Hogy állunk 2021 végén Magyarországon a mentális egészség és a reziliencia témakörében? Győrfi Pál mentőtiszt, mentálhigiénikus és PR-szakember, az egészségügy egyik leghitelesebb és legismertebb itthoni képviselője 25 éves életmentő tapasztalatát felhasználva avat be minket a fentiek mellett abba is, hogy milyen módszereket alkalmaznak a balansz megtartására a pandémia frontvonalában dolgozó mentősök.

A regisztráció október 17-én 17.00 óráig tart. Az előadás megtekintésével kapcsolatos információkat a regisztrációt követően az általad megadott email-címre küldjük el, a regisztráció lezárása után. Köszönjük, hogy velünk tartasz!

Dr., Ifj., stb.

+36

+36(00) 000-0000

* Kötelező