Pályázati felhívás

Rákeresel a neten. Megrendeled, és kifizeted online. Nem ismered azt a kifejezést, hogy sárga csekk. Tudsz rá egy appot. Az ügyfélszolgálattal online chatelsz. Posztoltad Instán. Láttad TikTokon. Majd felhívod Messengeren…

Ha te is azok közé tartozol, aki az email-címe nélkül már képtelen elképzelni az életét, mert annyi mindent intéz online, vagy akinek a bankkártyaszáma és PIN-kódja épp annyira természetes adat, mint a születési helye és ideje vagy édesanyja neve, vagy épp a pénztárcád helyett már a mobilodat félted jobban, valamint betöltötted a 14. életéved, akkor az Allianz Hungária Zrt. „Digitális Mentor” pályázata neked szól.

 • Eszedbe jutott már, hogy milyen lehetett az élet az elmúlt egy évben azoknak, akiknek a modern digitális megoldások újak és túlságosan nagy kihívást jelentenek, sőt sokszor akár kifejezetten félelmetesek?
 • Van ilyen személy, ismerős a környezetedben?
 • Esetleg ráismertél szüleidre, nagyszüleidre, vagy a szomszéd nénire?
 • Netán tettél is már valamit annak érdekében, hogy ez az illető könnyebben vegye az akadályt?
 • Sikerült segíteni valakinek, hogy leküzdje az okoseszközök vagy akár csak a számítógép és az internet használatával szembeni félelmét?
 • Esetleg el is jutott odáig, hogy rendszeres és magabiztos felhasználó vált belőle?
 • Megtanítottad a nagyit, nagypapit online bevásárolni, receptet kiváltani a felhőből, vagy befizetni a számlát a netbankban?
 • Vagy ha eddig nem is tetted, elhatároztad, hogy most segítesz?

Mutasd meg nekünk, hogy tanítottad meg idősebb hozzátartozódat, vagy ismerősödet arra, ami számodra természetes, pályázz és nyerj!

Regisztrálj, és küldd be a pályázati anyagod!
Engedd szabadon a fantáziád, meséld el az ötleted és mutasd meg nekünk az eredményét! Legyél kreatív, inspirálj másokat is, láttasd, honnan hová jutottatok el azzal, akinek segítettél!

Nem szabunk határokat!
Készíthetsz videót, vagy alaposan dokumentált képes beszámolót, egy rövid leírással. A lényeg, hogy lássuk: az átadott tudásod segített eligazodni és ügyeket intézni az online világban.

Mindössze az alábbiakra kell figyelned:

Ha videóval pályázol:

 • A felbontása: minimum 1280x720 pixel (jobb lehet)
 • A hossza: maximum 5 perc (rövidebb lehet)
 • A platform: Nem publikus Youtube-link.

Ha írott formában meséled el a történetet:

 • A hossza: maximum 4000 karakter (szóközökkel együtt, rövidebb lehet)
 • A fotók száma: maximum 10 (kevesebb lehet)
 • A fotók mérete: maximum 1 megabyte/kép (kisebbek lehetnek)
 • A formátum: Word-dokumentum, vagy PDF
 • A platform: emailben a sajtoszoba@allianz.hu-címre beküldve.

A pályázatokat október 20. 23:59-ig fogadjuk

Arra mindenképp ügyelj, hogy a pályázati anyagok csak a regisztrációval együtt érvényesek! A regisztrálni lejjebb görgetve, adataid megadásával tudsz, kérjük ügyelj a pontos emailcím begépelésére.

Mi történik, ha beküldted a pályázatod?
A pályázati anyagokat az Allianz Hungária zsűrije fogja értékelni elsősorban a kreativitás, a történetmesélésre alkalmazott technológia, fotók vagy videó minősége, illetve azok alapján, hogy történeted mennyire inspiráló mások számára és mekkora hatást ért el annak az életében, akinek segítséget nyújtottál vele. Azt október 20-i beküldési határidőt követően a zsűri dönt, és november 5-ig értesíti a nyerteseket.

Nyeremények
A videóval pályázók egy Samsung Galaxy S21 (phantom grey) mobiltelefont,
A történetüket írott formában elmesélők pedig, egy 11”-os Samsung Galaxy Tab S7w (silver) tabletet nyerhetnek.

Nyeremények

A beküldött pályázatokat az Allianz Hungária Zrt. a honlapján, illetve hivatalos közösségi média felületein is közzéteszi.
A pályázati feltételek elfogadásával az Allianz Hungária Zrt. időbeli korlátozás nélkül felhasználási jogot szerez a pályázati művekkel kapcsolatban.
Kérjük, regisztráció előtt további információkért olvasd el a részvételi feltételeket tartalmazó részletes pályázati kiírást. Amennyiben kérdésed van, írj nekünk a sajtoszoba@allianz.hu email-címre.

+36

+36(00) 000-0000


A pályázati anyag típusa*
* Kötelező

Médiapartnerünk a pályázat népszerűsítésében a PályázatMenedzser.hu